Coaching

A coaching egy egyenrangú kapcsolaton alapuló segítő folyamat, amely az ügyfél erősségeire és képességeire fókuszál. Azoknak ajánlott, akik szeretnének személyes fejlődésükön, céljaik elérésén vagy problémáik megoldásán dolgozni. A coaching alkalmazható személyes, szakmai, karrier, párkapcsolati vagy egyéb életvezetési területeken.

A coaching folyamat során fejlesztheted a képességeidet, elérheted a céljaidat, növelheted a teljesítményedet, és magabiztosabbá, hatékonyabbá válhatsz az élet minden területén.

A coaching során abban segítelek, hogy megtaláld és aktiváld a saját külső és belső erőforrásaidat, kiteljesítsd a benned rejlő lehetőségeket, és hatékonyabban kezeld a kihívásaidat. Abban támogatlak, hogy kialakítsd a saját megoldásaidat. Segítő kísérőként állok melletted, biztonságos környezetet teremtek számodra, és kérdéseimmel, értő figyelmemmel, empátiámmal kísérlek a változás és a fejlődés útján.

A coaching során a jelenben dolgozunk, a változást is a jelen és a jövő vonatkozásában szeretnénk elérni. A múlthoz leginkább csak erőforrásokért nyúlunk.

Cserhalmi Ágnes pszichológus, coach

Ez egy jellemzően 5-7 alkalmas, gyakorlatias folyamat, amelyben feltárjuk az aktuális nehézségeidet, felderítjük az erőforrásaidat, összefüggéseket keresünk, célokat fogalmazunk meg, terveket, stratégiát alkotunk, és mindezeket a gyakorlatba átültetve megtapasztalható a változás elindulása. Az ülések eredményeként egyre magabiztosabban támaszkodhatsz a saját megérzéseidre, belső erődre, önazonosságodra és külső-belső erőforrásaidra, egyre bátrabban hozhatsz döntéseket és tehetsz lépéseket magad és környezeted javára.

Az ügyfelek leggyakrabban az alábbi témákkal érkeznek a coaching folyamatba: pályaválasztás, munkahelyi előrelépéssel vagy karrierváltással kapcsolatos dilemmák, vezetői szerep és vezetői hatékonyság, munka-magánélet egyensúlya, kultúraváltás, külföldre költözés tervezése és a külföldön élés nehézségei, gyermekvállalással kapcsolatos dilemmák, a családban élés és a szülő szerep kihívásai, gyermeknevelési nehézségek, párkapcsolati elakadások, ismétlődő párkapcsolati minták, nemi szerepekből fakadó kihívások, önérvényesítés, határok felállítása és betartatása,
stresszcsökkentés, stb.

Keress bátran, ha szeretnél a céljaidon dolgozni, önmagad számára vagy kapcsolataidban fejlődni, belső erődet és magabiztosságodat növelni, egyensúlyodat és a saját válaszaidat megtalálni!

„Több van benned, mint gondolnád, és ez engem is meglepett! Ági az ülések folyamán jól irányzott kérdésekkel ráébresztett arra, hogy van megoldás a problémáimra, és sokkal egyszerűbb, mint képzeltem. A megoldást magamban találtam meg az ő segítségével, így sokkal hatékonyabb volt, mint ha megmondta volna, mit kellene tennem. Ha fontos az empátia, az odafigyelés, az ügyfélközpontúság, keressétek őt bátran!”

Adél

Dolgozzunk együtt!

Ha már érzed, hogy segítségre van szükséged,de még nem tudod merre indulj,

akkor is bátran jelentkezzaz INGYENES felfedező beszélgetésre!

A weboldalt készítette: RezedaStúdió

További tartalmakért kövess!